Een Harmony verzekering met de service van ThePhoneLab

Een Harmony verzekering met de service van ThePhoneLab

ThePhoneLab CarePack: een smartphone verzekering met de service van ThePhoneLab

Vanaf nu kun je bij ThePhoneLab niet alleen je smartphone laten repareren, maar ook direct verzekeren. Daarmee brengt het bedrijf een unieke dienst op de markt waar je een gebruikt of refurbished toestel kan verzekeren.

Het verzekeren van gebruikte en refurbished smartphones is risicovol omdat lastig na te gaan is in welke staat het toestel verkeerd. Daarom zijn verzekeraars huiverig om dit concept aan te bieden. Maar bij ThePhoneLab, waar een specialist tijdens een reparatie in de telefoon kan meekijken, is het vanaf nu wél mogelijk om een gebruikte smartphone te verzekeren. “Samen met onze partner Harmony bieden wij binnen ThePhoneLab CarePack twee verzekeringen aan: Care en Care+. Het is een grote eer dat zij onze deskundigheid erkennen. Ze vertrouwen ons de verantwoordelijkheid toe om gebruikte smartphones op gebreken te controleren en de keuze te maken om al dan niet te verzekeren,” zegt eigenaar Boris Blijham. “En natuurlijk zijn we mega trots dat we door onze expertise deze verzekeringen mogen aanbieden.”

Normaal komen klanten bij ThePhoneLab om hun defecte smartphone te laten repareren. Door ook deze gebruikte en refurbished toestellen te gaan verzekeren wil Boris het verschil maken: “Na een reparatie kun je direct je smartphone verzekeren. Onze specialisten checken het toestel en sluiten daarna samen met de klant de verzekering af. Eenmaal verzekerd? Dan kun je bij schade meteen in een van onze filialen terecht om je smartphone te laten maken.” En daarmee biedt ThePhoneLab een service aan die naadloos aansluit op hun ambitieuze missie: klanten helpen in alle facetten van hun mobiele leven!

Met ThePhoneLab CarePack is de klant niet alleen verzekerd, maar kan hij ook rekenen op de service die hij van ThePhoneLab gewend is. Reparaties worden binnen 30 minuten uitgevoerd, je krijgt altijd toegang tot de helpdesk van ThePhoneLab en je kunt de verzekering na een minimale termijn van drie maanden kosteloos opzeggen. “Door onze top service te combineren met een smartphone verzekering willen we echt het totale pakket aan de klant aanbieden. We begrijpen dat je geen zin hebt om je smartphone dagen kwijt te zijn omdat je ‘m moet opsturen van de verzekeraar. Daarom hebben we het hele proces van afsluiten en schade repareren zo strak en efficiënt mogelijk ingericht. Zonder gedoe zo snel mogelijk weer een goed werkend toestel.” En bij die service hoort ook een gratis APK’tje als je zomaar of voor een reparatie langskomt. “Wij doen kosteloos een professionele reiniging en testanalyse. De klant kan ondertussen een kopje koffie of thee drinken bij ons in de zaak”, aldus Boris.

Ooit is het bedrijf begonnen met het uitvoeren van smartphone reparaties in een eerste filiaal op de Marnixstraat in Amsterdam. Inmiddels werken er meer dan dertig specialisten op het gebied van smartphone en tablet reparaties in de zeven filialen die het bedrijf rijk is. Boris gaat deze groei de komende jaren stevig doorzetten. ThePhoneLab CarePack is één van de stappen in die richting.